O nama

Kov-Car

O nama

Kompanija KOV-CAR osnovana je 11.06.2012. godine sa sedištem u Tivtu, Industrijska zona bb. Firma je u vlasništvu porodice Kovinić, koja je privatnim biznisom počela da se bave još od 1990. godine, nakon povratka iz Švajcarske. Osnovna djelatnost firme je prodaja i servis vozila. Od samog osnivanja ekskluzivni smo prodavci i serviseri vozila Fiat Chrysler Automobiles za teritoriju Crne Gore u okviru koje su brand-ovi Fiat, Alfa Romeo,Abarth, Lancia, Jeep i Fiat Profesional.
04. juna 2013. godine otvorili smo savremeni prodajno servisni centar na adresi Nikšićki put bb Danilovgrad, koji se nalazi 15 km od centa Podgorice ka Danilovgradu.


Kov-Car

Centar posjeduje sve potrebne uređaje, alate kao i neophodan lager rezervnih delova za održavanje i servisiranje automobila u garantnom i van-garantnom roku. Stručno osposobljeno osoblje u svakom trenutku će Vam pružiti najbolju podršku bilo prilikom izbora i kupovine novog vozila, bilo prilikom održavanja i servisiranja Vašeg automobila u garantnom i van-garantnom roku.

Tehnički pregled

U sklopu naše firme nalazi se i tehnički pregled. Zakažite online tehnički pregled i registraciju vozila.

Vrste usluga

icon

PRODAJA NOVIH VOZILA

icon

PRODAJA POLOVNIH VOZILA

icon

SERVIS VOZILA

icon

POSTPRODAJNE USLUGE

icon

TEHNIČKI PREGLED

icon

REGISTRACIJA VOZILA

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo

Zakažite test vožnju

Raspoloženi ste za test vožnju? Izaberite model koji želite i zakažite termin koji Vam odgovara.