Wrangler

Zakažite test vožnju

Wrangler

Spoljašnost

OSTANITE ISTRAJNI U SVOM ISTINSKOM KARAKTERU

Potpuno novi Jeep® Wrangler je dosljedan svom nasljjeđu, kombinujući testirane i potvrđene karakteristike sa savremenim dizajnom i materijalima i time kreirajući vozila koja su spremna za budućnost. Nova svjetla, uključujući dostupne LED farove i zadnja svjetla, pružaju izuzetnu osvjetljenje i očaravajući izgled.

Wrangler

Unutrašnjost

BESKRAJNE MOGUĆNOSTI

Novi dizajn Jeep® Wrangler-a karakteriše najsavremenija tehnologija i konektovanost, inovativne funkcije i poboljšana udobnost. Na to dodajte visokokvalitetne materijale i precizne tehničke detalje i vozači Wrangler-a 2018 će moći da uživaju u više prostora za skladištenje, većoj udobnosti, boljoj vidljivosti i tišoj vožnji.

Novi Wrangler crpi inspiraciju iz istorije Jeep® Brand-a, uz korišćenje najnovije tehnologije i materijala za stvaranje nezaboravnog enterijera. Novi nivoi pogodnosti i završne obrade kombinuju se sa robusnim detaljima kako bi pružili nezaboravno iskustvo vožnje.

BEZBJEDNOST & SIGURNOST

SIGURNO I IZDRŽLJIVO

Pametni dizajn kombinuje se sa naprednim funkcijama koje pomažu u bezbjednoj i sigurnoj vožnji. Dostupni sistemi uključujući ParkSense® pomoć pri parkiranju unaprijed i unazad, senzor mrtvog ugla i detektor prepreka sa zadnje strane vozila čuvaju vas u bilo kom okruženju.


Dizajn

OSVAJANJE NOVIH VISINA

Najsposobniji Jeep® Wrangler ikada. Dostupne felne od 32", jače osovinske cijevi, veće kočnice, 4x4 sistemi, čvrste čelične zaštitne ploče i sve dodatno čini vaš Jeep® Wrangler sposobnim da vas odvede dalje nego što ste mislili da je moguće.

Galerija

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo

Zakažite test vožnju

Raspoloženi ste za test vožnju? Izaberite model koji želite i zakažite termin koji Vam odgovara.