Wrangler

Zakažite test vožnju

icon

SPORT

Novi Jeep® Wrangler Sport je namijenjen onima koji ne žele da se išta ispriječi njihovoj avanturi. Posjeduje Trail Rated® prepoznatljiv bedž, koji signalizuje njegovu sposobnost da sa sigurnošću savlada najizazovnije staze. Autentičan je do srži i idealan za one koji žele da se prilagode svim uslovima i svakom okruženju.

icon
UNUTRAŠNJOST KOJU JE MOGUĆE OPRATI
icon
PARKSENSE® POMOĆ PRI PARKIRANJU UNAZAD
icon
COMMAND-TRAC® 4X4 SISTEM
icon
UCONNECT™ 4 EKRAN OSjETLJIV NA DODIR OD 7"
icon

SAHARA

Potpuno novi Jeep® Wrangler Sahara je dizajniran da vam pruži premium off-road i urbano iskustvo, uz vrhunske materijale i izradu. Inspirisan Wrangler nasljeđem, Sahara posjeduje prefinjenu kabinu sa najmodernijom tehnologijom, inovativnim prostorom za odlaganje stvari i izuzetnim komforom. Njegova legendarna spoljašnjost istaknuta je blatobranima i cvrstim krovom u boji vozila.

icon
PARKVIEW® KAMERA ZA VOŽNJU UNAZAD
icon
DOSTUPNI UCONNECT™ 4C NAV EKRAN OSjETLJIV NA DODIR OD 8,4"
icon
BLATOBRANI U BOJI VOZILA
icon
POLIRANE ALUMINIJUMSKE FELNE SA SIVIM DETALJIMA OD 18"
icon

RUBICON

Potpuno novi Jeep® Wrangler Rubicon je spreman za off-road. Sa robusnim pneumaticim za blato i snijeg od 32 inča, 77,2:1 "crawl" odnosom i lako pristupačnim prekidačima za pokretanje 4x4 mogućnosti, Rubicon je prilagođen za sve vrste najizazovnijih uslova.

icon
ALL-TERRAIN PNEUMATICI
icon
REŠETKA U BOJI VOZILA SA TAMNIM AKCENTIMA & OKVIRIMA FAROVA
icon
TRU-LOK® PREDNJE I ZADNJE ZAKLJUČAVANJE DIFERENCIJALA
icon
ROCK-TRAC® 4X4 SISTEM
Wrangler

Spoljašnost

OSTANITE ISTRAJNI U SVOM ISTINSKOM KARAKTERU

Potpuno novi Jeep® Wrangler je dosljedan svom nasljjeđu, kombinujući testirane i potvrđene karakteristike sa savremenim dizajnom i materijalima i time kreirajući vozila koja su spremna za budućnost. Nova svjetla, uključujući dostupne LED farove i zadnja svjetla, pružaju izuzetnu osvjetljenje i očaravajući izgled.

Wrangler

Unutrašnjost

BESKRAJNE MOGUĆNOSTI

Novi dizajn Jeep® Wrangler-a karakteriše najsavremenija tehnologija i konektovanost, inovativne funkcije i poboljšana udobnost. Na to dodajte visokokvalitetne materijale i precizne tehničke detalje i vozači Wrangler-a 2018 će moći da uživaju u više prostora za skladištenje, većoj udobnosti, boljoj vidljivosti i tišoj vožnji.

Novi Wrangler crpi inspiraciju iz istorije Jeep® Brand-a, uz korišćenje najnovije tehnologije i materijala za stvaranje nezaboravnog enterijera. Novi nivoi pogodnosti i završne obrade kombinuju se sa robusnim detaljima kako bi pružili nezaboravno iskustvo vožnje.

BEZBJEDNOST & SIGURNOST

SIGURNO I IZDRŽLJIVO

Pametni dizajn kombinuje se sa naprednim funkcijama koje pomažu u bezbjednoj i sigurnoj vožnji. Dostupni sistemi uključujući ParkSense® pomoć pri parkiranju unaprijed i unazad, senzor mrtvog ugla i detektor prepreka sa zadnje strane vozila čuvaju vas u bilo kom okruženju.


Dizajn

OSVAJANJE NOVIH VISINA

Najsposobniji Jeep® Wrangler ikada. Dostupne felne od 32", jače osovinske cijevi, veće kočnice, 4x4 sistemi, čvrste čelične zaštitne ploče i sve dodatno čini vaš Jeep® Wrangler sposobnim da vas odvede dalje nego što ste mislili da je moguće.

Galerija

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo

Zakažite test vožnju

Raspoloženi ste za test vožnju? Izaberite model koji želite i zakažite termin koji Vam odgovara.