Renegade

Zakažite test vožnju

icon

SPORT

Udobnost, snaga i zabava. Jeep® Renegade Sport poseduje sve sto možete da poželite, od personalizovane instrument table, preko premijum sedišta, sve do Unconnect™ 5.0 DAB radija i Bluetooth® handsfree kontrole. Napredne sigurnosne i karakteristike udobnosti kao što su upozorenje o napuštanje trake, potpuno novo prepoznavanje saobraćajnih znakova i tempomat su standard i na ovom i na ostalim paketima opreme.

icon
PERSONALIZOVANA INSTRUMENT TABLA 3.5
icon
KONTROLE UPRAVLJAČA
icon
PREMIJUM PRESVLAKE I PREDNJI NASLON ZA RUKU
icon
UCONNECT™ 5.0" EKRAN OSETLJIV NA DODIR
icon

LONGITUDE

Sloboda je na putu. Vozite Jeep® Renegade Longitude i otkrijte kako da spremni dočekate sva Vaša putovanja pomoću svetala za maglu, LED ambijentalnih svetala, naprednih bezbednosnih sistema, modernih i komfornih karakteristika kao što su zadnji parking senzor, retrovizori u boji i dodatni USB ulaz.

icon
UCONNECT™ 8.4" EKRAN OSJETLJIV NA DODIR
icon
KOŽNI UPRAVLJAČ
icon
PASIVNI ULAZAK U VOZILO BEZ KLJUČA
icon
16" ALUMINIJUMSKE FELNE
icon

LIMITED

Ne ograničavajte Vašu sledeću avanturu. Jeep® Renegade Limited je vozilo za neprekidno zadovoljstvo u vožnji. Otkrijte jedinstvenu udobnost i sigurnost uz seriju funkcija kao što su: upozorenje o čeonom sudaru i prednji parking senzori, premijum sedišta i Uconnect™ 8.4” DAB Radio (opcional). Bacite pogled na zadivljujuća LED svetla i uživajte u vožnji zahvaljujući Apple CarPlay® or Android Auto™ predispozicijama dostupnim na integrisanoj centralnoj multimediji sa Uconnect™ 7.0" touchscreen DAB radiom. Automatska klima sa dve zone može biti smeštena i kontrolisana na radio touchscreen displeju

icon
NOVO LED OSVJETLJENJE
icon
PARKVIEW® KAMERA ZA VOŽNJU UNAZAD
icon
BEATS AUDIO ZVUČNI SISTEM
icon
19" ALUMINIJUMSKE SREBRNE OBOJENE FELNE
icon

TRAILHAWK

Savladajte najizazovnije staze i obezbedite maksimalne performanse trakcije, artikulacije, manevrisanje i prolazak kroz vodu. Sa ovim posebnim paketom opremljenim personalizovanim unutrašnjim sedištima i crvenim okvirima, masteriraćete najteže terene i iskusiti jedinstvene mogućnosti off road vožnje: slobodno izaberite teži put uz novi Jeep® Renegade Trailhawk®.

icon
SISTEM ZA KONTROLU KRETANJA NA NIZBRDICI
icon
SELEC-TERRAIN® SISTEM
icon
AUTOMATSKI MJENJAČ SA 9 BRZINA
icon
TRAIL RATED® 4X4 MOGUĆNOSTI
Renegade

Spoljašnost

Sa jedinstvenim novitetima na njegovom spoljašnjem, izgledu, Jeep® Renegad održava stil brenda u koraku sa najnovijim trendovima. Nova rešetka sa 7 proreza, nova prednja maska, nove boje krovnih šina i puno LED osvetljenje su samo neke od najnovijih dodataka njegovom spoljašnjem izgledu.

IZAĐITE I OTISNITE SE

Sa najboljem u klasi prostorom za do pet osoba, funkcionalnošću prostranog cargo prostora pozadi, sa puno neverovatnog skladišnog prostora, dodatnim prostorom za glavu i sa maksimalnom širinom u svojoj kategoriji, Jeep® Renegade.

Renegade

Unutrašnjost

Za svakodnevne vožnje ili urbane gradske avanture, novi Jeep® Renegade je pun rešenja za skladištenje za sve što vam treba na putu: od novog postolja za pametni telefon na centralnoj konzoli do dodate nove mreže, u koju može da stane iPad mini.

Nova Jeep® Renegade unutrašnjost uključuje pametna rešenja za odlaganje prtljaga, nove pretince sa izrađenim detaljima, inovativne i visoko kvalitetne postavke boja i materijala i najsavremeniju tehnologiju. Njegova prostranost i najbolja širina u klase će vam omogućiti da odete bilo gde uzimajući baš sve što vam je potrebno, uz potpunu udobnost.

BEZBJEDNOST & SIGURNOST

PREPOZNAVANJE SAOBRAĆAJNIH ZNAKOVA (TSR)

Potpuno nova funkcija koja koristi naprednu kameru za prepoznavanje ograničenja brzine i ostalih saobraćajnih znakova, a zatim pruža upozorenja vozaču. Za ovu funkciju nisu potrebne mape ili GPS podrška. Sigurnost dostiže viši nivo sa TSR standardom u novoj Renegade gami.

AKTIVNA BEZBEDNOST I SIGURNOST

a biste uživali u jedinstvenoj vožnji, važno je biti bezbedan za volanom. Jeep® Renegade je dizajniran da obezbedi više od 60 dostupnih bezbednosnih i sigurnosnih funkcija, uključujući sistem upozorenja o čeonom sudaru i LaneSense™ upozorenje o skretanju sa trake.


Dizajn

Počevši od naprednih felni do LED paketa, novi Jeep® Renegade je uvek u koraku sa vremenom. Za istraživanje novih staza ili izlazak u grad, Jeep Renegade je spreman, voljan i sposoban.

Galerija

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo

Zakažite test vožnju

Raspoloženi ste za test vožnju? Izaberite model koji želite i zakažite termin koji Vam odgovara.