Grand Cherokee

Zakažite test vožnju

icon

LAREDO

Jeep® Grand Cherokee Laredo posjeduje sve mogućnosti i stil koji čini Jeep® brend jedinstvenim. Jeep® Grand Cherokee Laredo dolazi sa automatskim mjenjačem sa 8 brzina, Bi Xenon HID farovima, sezorom mrtvog ugla, detekcijom prepreka sa zadnje strane vozila i sistemom Keyless Enter-N-Go™.

icon
BI XENON HID FAROVI SA LED DNEVNIM SVjETLIMA
icon
KEYLESS ENTER-N-GO™
icon
3.0L V6 MULTIJET II DIZEL
icon
AUTOMATSKI MjENJAČ SA 8 BRZINA
icon

LIMITED

Jeep® Grand Cherokee Limited je čista ekskluzivnost i udobnost sa svojim kožnim sjedištima, ParkView® kamerom za vožnju unazad, sa dinamičnim mrežnim linijma i grijačima na volanu i prednjim sjedištima.

icon
UPRAVLJAČ I PREDNJA SjEDIŠTA SA Grijačima
icon
PARKVIEW® KAMERA ZA VOŽNJU UNAZAD sa DINAMIČKOM MREŽOM
icon
KOŽNA SjEDIŠTA
icon
18" POLIRANE ALUMINIJUMSKE FELNE
icon

OVERLAND

Jeep® Grand Cherokee Overland donosi vrhunski komfor na potpuno novom nivou. Overland je izvanredan u svojoj klasi zahvaljujući Quadri-Lift vazdušnom vješanju i dvostrukom panoramskom krovu, oba ponuđena kao standard. Sve to u kombinaciji sa stilom koji nude Nappa kožna sjedišta i nove polirane aluminijumske felne od 20".

icon
QUADRA-LIFT VAZNUŠNO VjEŠANJE
icon
DVOSTRUKI PANORAMSKI KROV
icon
PREDNJA SjEDIŠTA SA VENTILACIJOM OD NAPPA KOŽE
icon
20" POLIRANE ALUMINIJUMSKE FELNE
icon

SUMMIT

Opustite se i uživajte u vrhuncu premium komfora i stila bez manjka bilo kojih mogućnosti i snage, u novom modelu Jeep® Grand Cherokee Summit 2019. Odlikuje ga ekskluzivnost detalja i vrhunska izrada koja zaista stvara jedinstveno iskustvo.

icon
EKSKLUZIVNA SPOLJAŠNJOST
icon
HARMAN KARDON® AUDIO SISTEM SA 19 ZVUČNIKA
icon
ADAPTIVNI TEMPOMAT
icon
POTPUNO NOVI UNUTRAŠNJI KOŽNI PAKET
icon

TRAILHAWK

Svi putevi i staze su vaši uz Jeep® Grand Cherokee Trailhawk®. Dominantnost na stazi, Jeep® Grand Cherokee udobnost i mogućnosti spajaju se kako bi pružili Jeep® iskustvo bez premca.

icon
TRAILHAWK® SPOLJAŠNJOST
icon
SELEC-TERRAIN® KONTROLA TRAKCIJE
icon
NOVI 8.4" UCONNECT™ NAV EKRAN SA OFF-ROAD STRANICAMA
icon
TRAILHAWK® UNUTRAŠNJOST SA SPORTSKIM SjEDIŠTIMA
icon

TRACKHAWK

Sjedite u najmoćnijeg SUV-a svih vremena i spremite se za spektakularno iskustvo vožnje. HEMI V8 motor sa 6,2L zapremine može da pruži nevjerovatno ubrzanje od 0 do 100 km/h za 3.7 sek. zahvaljujući kontroli u kombinaciji sa Torque Reserve sistemom upravljanja obrtnim momentom. Sve ove funkcije podržava prefinjena dinamika vožnje koja kombinuje prvoklasne performanse sa luksuzom, preciznošću i različitim inovativnim tehnološkim rješenjima.

icon
icon
icon
icon
Grand Cherokee

Spoljašnost

UZORNA SPOLJAŠNJOST

Legendarni izgled koji kombinuje eleganciju i snagu u svakom detalju i liniji. Jeep® Grand Cherokee 2019 nastavlja da bude uzor za vrhunske performanse, mogućnosti i stil. Istražite nove detalje, opcije i karakteristike dok doživljavate nove avanture.

ELEGANCIJA. GDJE GOD DA KRENETE.

Dominirajte putem uz neuporedivi komfor i stil koju pruža model Jeep® Grand Cherokee 2019. Vrhunski detalji i neprevaziđena izrada naglašavaju svaki ugao enterijera koji je dizajniran da pruži zadovoljstvo i uživanje na svakom koraku. Uživajte u drvenim umecima, unutrašnjem paketu sa metalnim detaljima ili pređite na viši nivo sa raskošnim jastučićima sa kontrastnim šavom kako biste istakli unutrašnjost od Laguna kože.

Grand Cherokee

Unutrašnjost

UNAPRIJEĐENJE TEHNOLOGIJE

Jeep® Grand Cherokee je još jednom pronašao način da iskoristi tehnologiju kako bi unaprijedio iskustvo u vožnji.

Mogućnost da držite sve pod kontrolom i budete konektovani olakšava vožnju i vozaču i ostalim putnicima, kroz niz mogućnosti za zabavu, navigaciju i još mnogo toga uz Uconnect™ deluks ekran od 8,4".

BEZBJEDNOST & SIGURNOST

NOVA GRANICA AKTIVNE BEZBEDNOSTI I SIGURNOSTI

Sada sa više od 70 dostupnih bezbjednosnih i sigurnosnih karakteristika, Grand Cherokee 2019 standardno je opremljen senzorom mrtvog ugla i detektorom prepreka sa zadnje strane. Standardne zone sudara na prednjoj strani vozila i bočne lajsne (integrisane u dizajn) takođe pomažu apsorbovanju viška energije i smanjenju prenosa na putnike. I sve to uz 7 vazdušnih jastuka dostupnih kao standardna oprema.


Dizajn

PROJEKTOVAN ZA AVANTURE

Luksuz bi mogao biti u prvom planu, međutim Grand Cherokee je legendarni Jeep® 4x4 koji je potpuno izgrađen da ostvari sve što je moguće. Trakcija je poboljšana pomoću Quadra-Trac® II ili Quadra-drive® II 4WD sistema, uz dopunske Selec-Terrain® i Quadra-Lift® sisteme vazdušnog vješanja (gdje je to moguće), za stvarno optimizovanu vožnju. Inovacije vas vode gdje god poželite da idete.

Galerija

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo

Zakažite test vožnju

Raspoloženi ste za test vožnju? Izaberite model koji želite i zakažite termin koji Vam odgovara.