595 PISTA

Zakažite test vožnju

JEDINI NAČIN DA BUDETE JEDINSTVENI

Abarth 595 Pista je izgrađen da živi za svaku sekundu trke, uživajući u adrenalinu i uzbuđenju, prilagođen pravilima puta ali svoj pravi karakter pokazuje tek na stazi.Ne postavljajte cilj, nego ga pomjerite na sledeću startnu liniju.

595 PISTA

Unutrašnjost

STAZE, MARŠUTE I OZNAKE.

Ostanite povezani sa svojim performansama. Uconnect™ 7" HD LIVE sistem obezbjeđuje vozačima pristup glavnim aplikacijama njihovih Android uređaja zahvaljujući Android Auto™ ili iPhone Car Play-u. CarPlay je pametniji, sigurniji način da koristite iPhone u svom vozilu kako biste pritupili mapama, Apple muzici, slali poruke i još mnogo toga sa Siri i Uconnect™ ekranom osjetljivim na dodir.Bez ometanja: držite oči na putu i sve u svojim rukama. Sa Abarth Telemetry sistemom, možete da testirate svoje vještine na glavnim internacionalnim trkačkim stazama i prilagođenim putevima.

Dizajn

NEOGRANIČENA SLOBODA

Postoje dva načina da osjetite stazu: unutar kokpita ili sa vjetrom u kosi. Izaberite kako ćete testirati sledeće performanse, kabriolet Abarth 595 Pista dolazi sa automatskim štepanim krovom. Pripremite se da probijate kroz vazduh.

Galerija

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo

Zakažite test vožnju

Raspoloženi ste za test vožnju? Izaberite model koji želite i zakažite termin koji Vam odgovara.