Cherokee

Zakažite test vožnju

icon

LONGITUDE

Nastavite u stilu i sa samopouzdanjem uz Jeep® Cherokee Longitude. Najveći tovarni prostor, multimedijalni ekran od 7“ osjetljiv na dodir, novi atraktivni zadnji i spoljašnji dizajn istaknut aluminijumskim felnama od 17“. Diskretni detalji daju dodir svežine i stilu verzije Longitude kako spolja tako i iznutra.

icon
SISUCONNECT™ INFOTAINMENT SISTEM SA EKRANOM OD 7“ OSjETLJIVIM NA DODIR
icon
PARKVIEW® KAMERA ZA VOŽNJU UNAZAD
icon
KEYLESS ENTER-N-GO™
icon
17“ ALUMINIJUMSKE FELNE
icon

LIMITED

Jeep® Cherokee Limited kombinuje prefinjeni stil sa rješenjima najnovije tehnologije. Sjedišta presvučena Nappa kožom, miltimedijalni uređaj od 8.4“ osjetljiv na dodir, povećani tovarni prostor i nove aluminijumske felne su samo neke od karakteristika koje podižu verziju Limited na viši nivo.

icon
ELEKTRIČNA VRATA PRTLJAŽNIKA
icon
UCONNECT™ INFOTAINMENT SISTEM SA EKRANOM OD 8.4“ OSJETLJIVIM NA DODIR
icon
PREDNJA KOŽNA SJEDIŠTA SA GRIJAČIMA
icon
ALUMINIJUMSKE FELNE OD 18“
icon

OVERLAND

Čekaju vas avantura i luksuz uz Jeep® Cherokee Overland. Izvrsno krojena sjedišta prekrivena su mekom Nappa kožom sa naglašenim unutrašnjim detaljima poput upravljača za Zabrano drvenim umetcima, stvarajući prefinjen izgled. Sa novim poliranim aluminijumskim felnama od 19“, stil doseže nove nivoe sofisticiranosti.

icon
COMMANDVIEW® PANORAMSKI KROV
icon
PREMIUM KOŽNA SJEDIŠTA SA GRIJAČIMA I PREDNJA SJEDIŠTA SA VENTILACIJOM
icon
KOŽNA INSTRUMENT TABLA
icon
ALUMINIJUMSKE FELNE OD 19“
Cherokee

Spoljašnost

ISPUNITE SVOJU ŽELJU ZA ISTRAŽIVANJEM

Jeep® Cherokee 2019 prilagođava autentičnost i izradu tradicionalnog Jeep dizajna modernoj avanturi.

Novi dizajn prednjeg i zadnjeg dijela, unapređeni puni LED prednji i zadnji farovi, zajedno sa novim dizajnom pneumatika i vrhunskim karakteristikama spoljašnjosti, doprinose stilu Cherokee modela, pri čemu on i dalje ostaje vjeran svojim slavnim korijenima.

Cherokee

Unutrašnjost

DIZAJNIRAN ZA SVAKODNEVNU AVANTURU

Enterijer novog modela Jeep® Cherokee predstavlja kombinaciju najnovije tehnologije i funkcija koje su spremne za gotovo svaki projekat ili avanturu.

Dostupne funkcije uključuju sistem za pomoć prilikom paralelnog parkiranja i parkiranja pod pravim uglom, automatsku kontrolu dugih svjetala i električno podešavanje vozačevog i suvozačevog sjedišta.

BEZBJEDNOST & SIGURNOST

BUDITE SPREMNI ZA NEOČEKIVANO

Funkcije za bezbednost i sigurnost omogućavaju vam da bezbrižno uživate u avanturama. Novi Jeep® Cherokee poseduje sistem za nadzor mrtvog ugla, ParkSense® sistem za pomoć pri parkiranju unaprijed i mnoge druge funkcije, tako da možete da računate na bezbednost i sigurnost.


Dizajn

DIZAJNIRAN SA PRAVIM CILJEM

Novi Jeep® Cherokee spaja najnoviju tehnologiju sa izvrsno izrađenom unutrašnjošću. Selec-terrain® i sistem pogona na 4 točka podižu avanturu u off-road uslovima na novi nivo. Unapređen tovarni prostor, Uconnect™ tehnologija nove generacije, raskošan materijal enterijera i kožni djelovi sa porubom čine Cherokee pogodnim za udobnu vožnju, avanturu i sve između toga.

Galerija

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo

Zakažite test vožnju

Raspoloženi ste za test vožnju? Izaberite model koji želite i zakažite termin koji Vam odgovara.