Giulia

Zakažite test vožnju

Giulia

Spoljašnost

Potpuno novi model Alfa Romeo Giulia rezultat je 106 godina posvećenih stvaranju automobilskih remek djela. Vanjski dio nastavak je ikonskog dizajna Alfa Romeo i po pitanju tehnologije i stila. Rešetka „trilobo” legendarni je mamac za sve zaljubljenike u automobile Alfa Romeo, s oblikom slova „V” i mišićavim linijama koje označavaju snagu sakrivenu u karoseriji.

PONOVNO ZAPALITE PLAMEN ŽELJE

Mi to nazivamo „osmišljenom ljepotom”. Bit potpuno novog modela Alfa Romeo Giulia zaodjeven je stilom, njegova mehanika budi osjećaje od prvog trenutaka kada ga ugledate. U njegovom dizajni nema drame, ali svaki je odabir dramatičan za prave ljubitelje. Potpuno novi model Alfa Romeo Giulia vraća osnovni duh automobila Alfa Romeo i postaje trenutačnim klasikom među proizvodima.

Giulia

Unutrašnjost

JEDNOSTAVNO JE CENTRIRANA NA VOZAČA.

Prostor za vozača potpuno novog modela Alfa Romeo Giulia osmišljen je tako da vozača stavlja u središte svih svoj ergonomskih značajki. Armaturna ploča, mjerač brzine, mjenjač i inovativan upravljač stvoreni su kako bi pojačali doživljaj u vožnji. Prvo što vozač osjeti kada se naše u vozilu su materijali vrhunske kvalitete i minimalistički, no rafinirani pristup dizajnu. Niti jedan detalj nije prepušten slučaju. Sklad čovjeka i stroja.

BEZBJEDNOST & SIGURNOST

SIGURNOST I UZBUĐENJE DIO SU OSNOVNOG PAKETA

Potpuni novi model Alfa Romeo Giulia kombinacija je prave strasti za vožnjom ii izvanrednih sigurnosnih sustava koji vozaču i putnicima pružaju opuštenost i udobnost. Sustav upozorenja u slučaju udarca sprijeda (FCW) s automatskim kočenjem u slučaju nužde (AEB) i uključenom funkcijom prepoznavanja pješaka, sustav upozorenja za slučaj napuštanja prometnog traka (LDW) i tempomat s ograničivačem brzine dostupni su kao dio osnovne opreme na svim verzijama modela Giulia. Cijeli komplet sigurnosnih značajki može se dodatno upotpuniti sustavom nadzora mrtvog kuta (BSM) sa sustavom za otkrivanje vozila koje se približava sa stražnje strane te stražnjom kamerom s dinamičkim navođenjem


Dizajn

STVOREN I IZRAĐEN U ITALIJI

Talijanski pristup dizajnu predstavlja spoj jednostavnosti, kvalitete materijala i strastvene izrade naglašene rasprostranjene primjene aluminija, drva, kože i vrhunskih šavova. Karakteristična kombinacija luksuznih presvlaka i završnih obrada stvara prostor za vozača vrhunske ambijentalnosti. Kolo upravljača obloženo je najfinijom kožom s jedinstvenim detaljem; gumbom pokretanja za paljenje prave ljubavi za potpuno novi model Alfa Romeo Giulia u svakoj vožnji.

Galerija

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo

Zakažite test vožnju

Raspoloženi ste za test vožnju? Izaberite model koji želite i zakažite termin koji Vam odgovara.