Tonale

Zakažite test vožnju

Tonale

Spoljašnost

Ističe se poseban plutajući štit, Full LED adaptivni Matrix 3+3 farovi stvaraju nepogrešiv potpis koji odaje počast prošlim dizajnima.

Aluminijumske felne 20” „Teledial” sa dizajnom koji podseća na koncept telefonskog brojčanika.

FUNKCIONALNA LJEPOTA

Dizajn koji kombinuje Alfa Romeo stilske karakteristike, reinterpretirane u ime modernosti i funkcionalnosti, sa karakteristikama italijanskog dizajna.

Bočna linija, inspirisana Alfa Romeom GT, prenosi senzualnost i atletizam u karoseriji automobila.

Tonale

Unutrašnjost

Dizajniran i napravljen da vas u svakom trenutku stavi u centar pažnje.
Prestižni materijali i završna obrada zajedno sa neočekivanim pozadinskim svetlom na instrument tabli stvaraju trenutno Alfa Romeo raspoloženje.
Tonale donosi tajne italijanskog gostoprimstva u svet vrhunskih C-SUV vozila.

VOZAČ U CENTRU

Sportsko i visokotehnološko okruženje je dizajnirano da bude fokusirano i usmereno na vozača. „Teleskopska” instrument tabla, nazvana „Cannocchiale” i sa 12,3” potpuno digitalnim ekranom i ekranom osetljivim na dodir od 10,25” za privlačno iskustvo vožnje bez ometanja, gde strast i bezbednost koegzistiraju.

Besprekorno postavljena LED svetla stvaraju raspoloženje koje postavlja najbolju pozornicu za svako putovanje.

BEZBJEDNOST & SIGURNOST

OBNAVLJANJE SPORTISTE ZA 21. VEK

Novi Tonale označava ulazak Alfa Romea u svet elektrifikacije, kao konkretnu posvećenost budućnosti orijentisanoj ka održivoj mobilnosti, bez gubljenja delića visceralnog iskustva koje može dati vožnja Alfa Romea.


Dizajn

REKORDNA TEHNOLOGIJA

Zahvaljujući softverskoj arhitekturi nove generacije, Tonale nudi čitav niz tehnoloških inovacija. To je prvi automobil koji je ikada usvojio NFT blockchain sertifikat, može se pohvaliti Amazon Alexa glasovnim asistentom, omogućava korišćenje ekskluzivnih Amazon usluga i još mnogo toga. Eko-sistem integrisanih digitalnih usluga, kako bi se osiguralo najbolje iskustvo u vozilu i van njega.

Galerija

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo

Zakažite test vožnju

Raspoloženi ste za test vožnju? Izaberite model koji želite i zakažite termin koji Vam odgovara.