OSTANITE ISTRAJNI U SVOM ISTINSKOM KARAKTERU

Potpuno novi Jeep® Wrangler je dosledan svom nasleđu, kombinujući testirane i potvrđene karakteristike sa savremenim dizajnom i materijalima i time kreirajući vozila koja su spremna za budućnost. Nova svetla, uključujući dostupne LED farove i zadnja svetla, pružaju izuzetnu osvetljenje i očaravajući izgled.

UNUTRAŠNJOST

BESKRAJNE MOGUĆNOSTI

Novi dizajn Jeep® Wrangler-a karakteriše najsavremenija tehnologija i konektovanost, inovativne funkcije i poboljšana udobnost. Na to dodajte visokokvalitetne materijale i precizne tehničke detalje i vozači Wrangler-a 2018 će moći da uživaju u više prostora za skladištenje, većoj udobnosti, boljoj vidljivosti i tišoj vožnji. Novi Wrangler crpi inspiraciju iz istorije Jeep® Brand-a, uz korišćenje najnovije tehnologije i materijala za stvaranje nezaboravnog enterijera. Novi nivoi pogodnosti i završne obrade kombinuju se sa robusnim detaljima kako bi pružili nezaboravno iskustvo vožnje.

OSVAJANJE NOVIH VISINA

Najsposobniji Jeep® Wrangler ikada. Dostupne felne od 32″, jače osovinske cevi, veće kočnice, 4×4 sistemi, čvrste čelične zaštitne ploče i sve dodatno čini vaš Jeep® Wrangler sposobnim da vas odvede dalje nego što ste mislili da je moguće.

SIGURNO I IZDRŽLJIVO

Pametni dizajn kombinuje se sa naprednim funkcijama koje pomažu u bezbednoj i sigurnoj vožnji. Dostupni sistemi uključujući ParkSense® pomoć pri parkiranju unapred i unazad, senzor mrtvog ugla i detektor prepreka sa zadnje strane vozila čuvaju vas u bilo kom okruženju.

POGON

Već jedno od najprilagodljivih vozila na planeti, Jeep® Wangler 2018 stiže sa više opcija motora, tako ga možete optimizovati prema svojim potrebama i željama.

Potpuno novi 2.0- litarski turbocharged četvorocilindrični motor isporučuje 270 KS I 400 NM i spojen je sa novim osmostepenim mjenjačem.

Kao i potpuno novi 2.2-litarski turbocharged aluminijumski motor sa 200KS i 450NM obrtnog momenta , spojen je sa novim osmostepenim automatskim mjenjačem.

Ovaj motor posjeduje varijabilni geometrijski turbo kompresor za poboljšavanje performansi ubrzanja, a zahvaljujući multi-Jet II sistemu za ubrizgavanje goriva obezbjedjuje maksimalnu efikasnost u svakom trenutku.