SPOLJAŠNJOST

UZORNA SPOLJAŠNJOST

Zavodljiv i siguran, Jeep® Grand Cherokee je kreiran da uvek bude spreman. Prednja rešetka i dizajn maske daju novi stav klasičnim Jeep linijama. HID farovi sa naglašenim LED i dnevnim svetlima povećavaju moćan izgled. Dok upadljive aluminijumske felne od 20“ pomeraju dizajn još jedan korak napred.

UNUTRAŠNJOST

ELEGANCIJA. GDE GOD DA KRENETE.

Zamislite da se susrećete sa najzahtjevnijim uslove vožnje bez napuštanja zone komfora, stila i izuzetnosti. U 2018. godini to će biti moguće zahvaljujući novom Jeep® Grand Cherokee Summit-u sa novim nivoima ekskluzivnosti i obrade. Nova dostupna Grand Cherokee unutrašnjost prekrivena je mekom ušivenom kožom na gornjem delu kao odrazom prvoklasne završnice, učvršćivači sa kontrastnim šavovima naglašavaju meku, suptilno dostupnu Laguna kožnu unutrašnjost. Sjaj, pravi akcenti drveta dovode toplinu i stil do raskošne i primamljive unutrašnjosti.

TEHNOLOGIJA

UNAPREĐENJE TEHNOLOGIJE

 

Jeep® Grand Cherokee je razvio daleko bolji način da unapredi iskustvo u vožnji. Tehnologija je uznapredovala i sve je pod kontrolom sa ekranom od 8,4″, koji Vam omogućava da se uvek zabavljate i informišete. Tehnologija nikada nije bila tako funkcionalna i zabavna.

PROJEKTOVAN ZA AVANTURE

Luksuz bi mogao biti u prvom planu, međutim Grand Cherokee je legendarni Jeep® 4×4 koji je skroz naskroz izgrađen da potisne sve što je moguće. Trakcija je poboljšana pomoću Quadra-Trac® II ili Quadra-drive® II 4WD sistema, uz dopunske Selec-Terrain® i Quadra-Lift® sisteme vazdušnog vešanja (gde je to moguće), za stvarno optimizovanu vožnju. Inovacije Vas vode gde god poželite da idete.

NOVA GRANICA AKTIVNE BEZBEDNOSTI I SIGURNOSTI

Sada sa više od 70 dostupnih bezbednosnih i sigurnosnih karakteristika, Grand Cherokee 2018 standardno je opremljen višestepenim vazdušnim jastucima vozača i suvozača i dodatnim vazdušnim jastucima sa strane. Standardne zone sudara na prednjoj strani vozila i bočna garažna vrata (integrisane u dizajn) takođe pomažu apsorbovanju viška energije i smanjenju prenosa na putnike.