Uzeli smo gradski automobil i ozbiljno poradili na njemu.

Panda kombinuje izdržljiv dizajn sa detaljima u enterijeru koji će učiniti da Vam bude udobno dok se vozite. To je savršen automobil za gradsku vožnju.

KRUGOVI I KVADRATI

Da li ste ikada čuli za ,,squircle”?

To je kvadrat sa zaobljenim uglovima i predstavlja inspiraciju za dizajn Pande.

Ali, te ublažene konture ne izgledaju samo lepo. One i poboljšavaju aerodinamičku efikasnost i pomažu Vam da u potpunosti iskoristite prostran enterijer ovog automobila, uz manje prepreka i nepristupačnih delova.

SVJETLUCAVI DETALJI

Na zakrivljenoj haubi se nalazi elegantna horizontalna rešetka i zaobljeni farovi poput ,,dragulja”, pozicionirani visoko kako bi osvetljenost puta bila veća i kako bi se smanjio rizik od lomljenja.

VOŽNJA NA NIVOU

Možda je kompaktan, ali Panda je izuzetno prostran iznutra.

Izdignut položaj vozača pruža savršenu preglednost i dodatnu vidljivost, posebno u uglovima koji su često teško pregledni.

RUČNA KOČNICA

Kompaktna ručna kočnica je posebno osmišljena kako bi ostavila mesta ispred i iza poluge tako da Vam kafa i telefon budu na dohvat ruke.

TEHNOLOGIJA

Panda je pun uređaja najnovije tehnologije kakve možete pronaći samo u automobilima više klase. Senzori za parkiranje, klima uređaj, Start&Stop mehanizam za uštedu goriva, Blue&Me™ i TomTom sistem čine vožnju lakšom i prijatnijom.

ODVRNITE MUZIKU

Radio i MP3 CD plejer dolazi kao standardna oprema u svim verzijama automobila.

Ukoliko volite da glasno slušate muziku, Easy i Lounge verzija dolaze sa 6 zvučnika.

BEZBJEDNOST

Pametna tehnologija poput ABS će Vam omogućiti da zadržite kontrolu nad vozilom usled naglog kočenja, a pojasevi i vazdušni jastuci najnovije generacije su tu da Vam pruže celokupnu zaštitu. Elektronska kontrola stabilnosti (ESC) će sprečiti da dođe do nestabilnost vozila u krivinama i teškim uslovima puta. U isto vreme, ABS sistem sa