Pregled

EVOLUCIJA SE ODVIJA VELIKOM BRZINOM

Stil novog Mita ispunjava očekivanja u skladu sa najnovijim vestima iz porodice Alfa Romea u smislu dizajna, iskustva tokom vožnje, kao i performansi.

Na ovaj način najmanji sportski automobil Alfa Romea nije samo porastao: izrastao je u diva.

Stil

STVOREN DA SE ISTAKNE

Otkrijte urbani stil Mita i njegovu jaku ličnost. Istinska priroda novog Mita zaista se ističe i čini ga autentičnom kreacijom Alfa Romea: vozite strastveno da biste doživeli beskompromisnu zabavu za volanom.

Exteriors

NEOSPORNI STIL ALFA ROMEA

Mito predstavlja svu strast Alfa Romea za čistom zabavom u vožnji.

Otkrijte evoluciju sportskog stila koji je zahvatio novu mrežu, novi branik, novi logo Mita, kao i nove alu felne: Mito ima novu legendarnu dušu.

Unutrašnjost

POZDRAVITE NOVI IZGLED

Vozačko mesto novog Mita ima novi dizajn i opremljen je novim materijalima.

Ekskluzivna priroda kompaktnog sportskog automobila Alfa Romea potpuno je obnovljena, počev od novog logo Alfa Romea na volanu pa sve do novih sportskih sedišta.

Jedinstvenost

NIKADA OBIČAN

Svaki detalj Mita osmišljen je da pruži vozaču jedinstvene doživljaje.

Čak i najzahtevniji vozači Alfa Romea zaljubiće se u zadnji spojler, farovi sa karbonskim izgledom, dupli izduvne cevi i mnoge druge dragocene dodatke zbog kojih se Mito ističe od ostalih.

Tehnologija

U TOKU S VAŠIM ŽIVOTOM

Uz novi sistem Uconnect™ Live Services uvek ste povezani sa svojim automobilom i svojim svetom: podaci o saobraćaju u realnom vremenu, informacije o vašem automobilu i vašim navikama u vožnji, vesti i društvene mreže su vam na dohvat ruke.