STIL

Jednostavna forma, vrhunski performans

Sportski karakter i večita elegancija prepliću se u Giulietta-i u cilju pružanja jedinstvenog iskustva tokom vožnje Alfa Romea, čineći istinsko italijansko remek-delo.

Alfa Romeo karakter

Dovoljan je samo pogled: počev od prednjeg dela, koji oslikava DNK Alfa Romea, ukrašenog crvenom Alfa lajsnom na prednjem braniku, farovima sa karbonskim detaljima, preko zadnjeg branika sportskog izgleda sa proširenim auspuhom, do novog dizajna točkova – svaka novina na Giulietta-i govori o italijanskoj strasti prema sportskom izgledu.

UNUTRAŠNJOST

Prepusti se novom osećaju

Enterijer Guilietta-e unapređen je upotrebom novih materijala i novim završnim detaljima. Nova izrada instrument table, umeci za vrata crne boje kombinovani sa centralnim tunelom, kao i nova sedišta, osmišljeni su tako da se vozač oseti kao da vlada asfaltom.

JEDINSTVENOST

Osetite razliku

Detalji čine jedinstvenost: Giulietta poseduje te detalje u dizajnu koji odražavaju istinsku strast prema sportskom izgledu, kao što su nova forma točkova, kožni volan i tamne oplate retrovizora.

TEHNOLOGIJA

Automobil kao novi dio tijela

Svaka od novina na modelu Alfa Romeo Giulietta nastala je u cilju poboljšanja performansi i garantuje jedinstven osećaj prilikom vožnje. Otkrij i probaj tehnologiju za volanom Giulietta-e.

INFOTAINMENT

Pouzdan, personalizovan i povezan


Sa novom Uconnect Live uslugom ostajete povezani sa Vašim automobilom i Vašim svetom: podaci o saobraćaju u realnom vremenu, podaci o vremenu, informacije o Vašem automobilu i Vašoj vožnji, muzika, novosti, kao i društvene mreže, uvek su na dohvat ruke uz pomoć Matrix ekrana.

BEZBJEDNOST

Bezbednost na prvom mestu, zatim adrenalin

Kada automobil nudi ovakav dijapazon mogućnosti, bezbednost dolazi na prvom mestu. Upravo zato Giulietta nudi kako aktivne, tako i pasivne, najkvalitetnije bezbednosne sisteme: 6 vazdušnih jastuka, ESC i Alfa Active sistem upravljanja sa dinamičkom kontrolom.

ZVUK

Emocije do daske

Hi-Fi Bose Sound System u Giulietta-i ima jačinu veću od 500 vati i osim glavnih zvučnika, ovaj sistem čini i subwoofer sa 8 kanala i centralnim zvučnikom u kontrolnoj tabli. Na ovaj način, svaki putnik može da uživa u izvanrednom kvalitetu zvuka u svim uslovima.

POGON

U srcu istinske strasti

Giulietta nudi dijapazon motora, prilagođen potrebama svakog tipa vozača: benzinski motor od 120 do 240 ks, dizel od 120 do 175ks i LPG 1.4 od 120hp.